ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΟΥ Β. ΠΕΤΡΟΣ
icon phone ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2310 700 771
banner 01

Προφίλ

Η εταιρία ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΟΥ Β. ΠΕΤΡΟΣ, εδρεύει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και αποτελεί επέκταση δραστηριότητας με σημαντική παρουσία στο χώρο του service και των πωλήσεων μηχανημάτων έργων και ανταλλακτικών.

Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας είμαστε πεπεισμένοι ότι θα εξακολουθήσουμε να πρωτοστατούμε τόσο στην ποιότητα του service όσο και στο εύρος των ανταλλακτικών και εξαρτημάτων των μηχανημάτων έργων.

Στόχος μας είναι η πώληση ανταλλακτικών αρίστης ποιότητας και η τάχιστη και με λογικό κόστος εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η πείρα που αποκτήθηκε στην πολυετή διάρκεια της προϋπηρεσίας μας, σας εγγυάται υπεύθυνο service των μηχανημάτων σας καθώς και αποκατάσταση ακόμη και της μεγαλύτερης βλάβης σε ελάχιστο χρόνο. Επίσης μπορούμε να δώσουμε λύσεις σε προβλήματα που οφείλονται σε άλλους παράγοντες όπως χειρισμός , καύσιμα ή λιπαντικά ακόμη και απλά , άγνοια τρόπου λειτουργίας του μηχανήματος.

Η εμπειρία στο χώρο, μας καθιστά υπεύθυνους να ανταποκρινόμαστε σε κάθε ζήτηση με πλήρη επιτυχία.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

H εταιρία μας, η οποία ιδρύθηκε το 1986 από τον Βασίλειο Παπαστερίου, εδρεύει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και αποτελεί πλέον, επέκταση δραστηριότητας με σημαντική παρουσία στο χώρο του service και των πωλήσεων μηχανημάτων έργων και ανταλλακτικών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

7οχλμ. Θεσ/νίκης-Κατερίνης Καλοχώρι
T.K: 56410
ΤΘ: 40161
Τηλ.: 2310. 700.771 | 6982 182 696
Φαξ: 2310. 700.772
Email: info@papasteriou.gr
             sales@papasteriou.gr
Like us:   facebook